Telefoon : (06) 570 370 02     Mail ons
De Ekers Joure

Belangenvereniging De Ekers

is er voor u!

Bestuur →

Ontwikkeling van bedrijventerrein De Ekers

Bedrijventerrein De Ekers (aan de A7 richting Heerenveen) is een vrij nieuw bedrijventerrein van ruim 28 hectare groot, aan de oostkant van Joure. Het terrein loopt parallel aan de A7 richting Heerenveen en grenst aan de bestaande terreinen van Sewei.

De Ekers is een terrein met een geheel eigen karakter. Omgeven door fraaie waterpartijen en voorzien van laanbeplanting. De Ekers is geschikt voor de vestiging van een scala aan bedrijven uit industrie, groothandel, tussenhandel en diensten uit het hogere en midden segment. Zware industrie en bedrijvigheid die (visuele) hinder veroorzaakt is op De Ekers niet toegestaan.

Het terrein biedt diverse kwaliteitsniveaus in kavels. Dit door een efficiënte opbouw en verkaveling. Van de top naar de basis: zichtlocaties langs de autosnelweg A7, zichtlocaties aan de entree, locaties aan de centrale toegangsweg, locaties op de midden- en achterterreinen. Er zijn nog diverse vrije kavels beschikbaar. Meer informatie hierover kunt u aanvragen via Heert Jan Swart, bedrijvencontact- functionaris van Gemeente De Fryske Marren op telefoonnummer (0513) 140 514 of per E-mail.

Bestuur en contact →